• Hjelp
  • Juster innstillingene i vinduet ISL AlwaysOn Settings og lag en passende registerfil. Du kan deretter distribuere denne registerfilen til flere datamaskiner og bruke de tilpassede innstillingene uten å måtte gjøre dette manuelt på hver datamaskin.

Juster innstillingene i vinduet ISL AlwaysOn Settings og lag en passende registerfil. Du kan deretter distribuere denne registerfilen til flere datamaskiner og bruke de tilpassede innstillingene uten å måtte gjøre dette manuelt på hver datamaskin.

Med ISL Online kan du distribuere uovervåket fjerntilgang (ISL AlwaysOn) til hele nettverket ditt av enheter, enten for å gi de ansatte tilgang til kontordatamaskiner hjemmefra eller for å gjøre det mulig for systemadministratorer å utføre vedlikeholdet på alle nettverksdatamaskiner.

I denne veiledningen lærer du hvordan du oppretter et stille installasjonsprogram eller en MSI-installasjonspakke, distribuerer de valgte innstillingene og distribuerer en programvareoppdatering på flere datamaskiner.

Opprett et stille installasjonsprogram

For å sette opp uovervåket tilgang for flere datamaskiner, kan du opprette et tilpasset stille installasjonsprogram for ISL AlwaysOn. Det stille installasjonsprogrammet vil IKKE vise installasjonsveiviseren eller installasjonsfremdriftsvinduene. Under installasjonen gir installasjonsprogrammet ISL AlwaysOn tilgang til en valgt bruker eller gruppe og angir tilgangspassordet. Når du har opprettet installasjonsprogrammet, sørg for å teste det på noen få enheter før du distribuerer det til alle datamaskiner.

Opprett et stille installasjonsprogram

Opprett en MSI-installasjonspakke

Visse distribusjonsverktøy, for eksempel distribusjon med GPO, krever bruk av MSI-pakker for å distribuere ønsket applikasjon til eksterne datamaskiner. Instruksjonene våre vil fortelle deg hvordan du pakker den genererte EXE-filen inn i en MSI-pakke.

Opprett en MSI-installasjonspakke

Forbered en egendefinert kjørbar fil

Hvis du vil lage en egendefinert kjørbar fil og bruke Alias eller Tags eller andre parametere som ikke er inkludert i standardlenken presentert i de forrige kapitlene, kan du bruke kommandolinjeargumenter.

• tags "tag1, tag2, tag3"
  • push_upgrade (true|false)
  • shutdown|shutdown_silent

Implementer installasjonsprogrammet

Når du har fullført EXE- eller MSI-installasjonsprogrammet, kan du dele eller distribuere det på en rekke måter. Her er noen eksempler:

• Bruk et valgfritt programvaredistribusjonsverktøy
  • Distribuer installasjonsprogrammet til datamaskiner på et internt nettverk ved hjelp av en gruppepolicy
  • Gi installasjonsfilen til en leverandør på et eksternt sted
  • Lagre installasjonsprogrammet på en minnebrikke og installer det på datamaskiner på det eksterne stedet

Implementere innstillinger

Juster innstillingene i vinduet ISL AlwaysOn Settings og lag en passende registerfil. Du kan deretter distribuere denne registerfilen til flere datamaskiner og bruke de tilpassede innstillingene uten å måtte gjøre dette manuelt på hver datamaskin.

Implementere innstillinger

Brukeradministrasjon

Hvis du har mer enn én bruker på ISL Online-kontoen din, vil brukeradministrasjonsfunksjonene våre hjelpe deg med å administrere teamet ditt effektivt. Lær hvordan du oppretter brukere, angir tillatelser, deler datamaskiner med utvalgte brukere og administrerer lisensbruk.

Brukeradministrasjon

Gjør det mulig for flere brukere å jobbe hjemmefra

Konfigurer ekstern tilgang til et stort antall datamaskiner i organisasjonen din og forbered kollegene dine på fjernarbeid. For å gjøre dette, må du gjøre følgende:

• Lag en liste over brukere (fjernarbeidere) i organisasjonen din.
  • Distribuer fjerntilgangsagenten (ISL AlwaysOn) til kontordatamaskiner.
  • Par kontordatamaskiner og fjernarbeidere for å definere hvilken ansatt som har ekstern tilgang til hvilken kontordatamaskin.

Vi har utarbeidet en detaljert veiledning for å lede deg gjennom prosessen.

Juster innstillingene i vinduet ISL AlwaysOn Settings og lag en passende registerfil. Du kan deretter distribuere denne registerfilen til flere datamaskiner og bruke de tilpassede innstillingene uten å måtte gjøre dette manuelt på hver datamaskin.

Oppgrader ISL AlwaysOn på flere datamaskiner med en enkelt kommando. For å gjøre dette, bruk Bulk Actions-funksjonen i ISL Online-kontoen din under Remote Access-fanen.

Avinstaller ISL AlwaysOn

Hvis du vil fjerne ISL AlwaysOn fra en eller flere datamaskiner, kan du avinstallere den. For å avinstallere og fjerne ISL AlwaysOn fra flere datamaskiner, kan du bruke distribusjonsverktøyet ditt.

Serverlisens::
For å fjerne tillatte tilkoblinger, se Avinstaller ISL AlwaysOn-manualen fullstendig..

Kontakt oss

Fortsett å lese: Sikkerhetstips