• Hjelp
  • Grunnleggende funksjoner

Grunnleggende funksjoner

Utforsk en omfattende liste over funksjoner som vil veilede deg og hjelpe deg med å få mest mulig ut av ISL Online. Før du går videre til funksjoner, anbefaler vi deg å se på den raske oversikten over funksjoner.

Oversikt

Når du er koblet til en ekstern datamaskin, har du alle funksjonene tilgjengelig i topplinjen.

Oversikt

Del skjermen min

Bytt mellom å dele din egen skjerm med en klient under en ekstern støtteøkt og se på det eksterne skrivebordet.

Del skjermen min

Filbehandler

En filbehandling med to paneler gir rask navigering og lar deg administrere filer og mapper på de lokale og eksterne datamaskinene raskt og effektivt.

Filbehandler

Lyd-/videosamtale

Start en videosamtale med klienten din for å gjøre brukerstøtten mer personlig og effektiv.

Lyd-/videosamtale

Flere skjermer

Mens du kontrollerer en ekstern datamaskin, velger du å vise alle eksterne skjermer i et enkelt vindu eller skille hver skjerm ved å vise dem i forskjellige vinduer. Veksle mellom eksterne skjermer, eller dra og slipp filer fra en skjerm til en annen.

Flere skjermer

Vis alternativer

Velg mellom forskjellige visningsmuligheter for å få den beste arbeidsopplevelsen.

Vis alternativer

Tavleverktøy

Bruk tavleverktøy for å forklare deg selv bedre for en klient.

Tavleverktøy

Vis systeminformasjon

Få en fin visuell presentasjon av viktig systeminformasjon eller generer en detaljert rapport.

Vis systeminformasjon

Tvungen svart skjerm

Aktiver svart skjerm midlertidig med ett klikk for å skjule sensitiv informasjon.

Tvungen svart skjerm (gardinmodus)

Start på nytt og koble til igjen

Start en ekstern datamaskin på nytt etter at du har installert ny programvare og gjenopptatt den eksisterende eksterne støtteøkten uten avbrudd.

Start på nytt og koble til igjen

Angi uovervåket tilgang i økt

Installer ekstern tilgangsagent på klientens datamaskin under en allerede etablert ekstern støtteøkt. Det er en veldig effektiv måte å sette opp uovervåket tilgang.

Angi uovervåket tilgang i økt

Ta opp en økt

Ta opp en ekstern skrivebordsøkt for trening eller sikkerhet.

Ta opp en økt

Fargedybde

Angi den optimale fargedybden for deg. Bytt raskt mellom alternativene "Kvalitetsoptimalisert" og "Hastighetsoptimalisert", eller velg blant flere detaljerte forhåndsinnstillinger.

Fargedybde

Tilleggsfunksjoner

Velg region

Velg å bare se en bestemt del av klientens skrivebord.

Inviter en operatør

Inviter en annen tekniker til økten din for å samarbeide om et problem på en ekstern datamaskin.

Slutt på økt-notater

Legg til notater på slutten av en økt for å huske detaljene i økten på et senere tidspunkt.

Bytt mellom økter

Det fine med eksternt skrivebord er at du kan hjelpe flere klienter samtidig ved å bytte mellom eksterne økter enkelt.

Tastatursnarveier

En liste over ISL Light -hurtigtaster du bør vite om.