Masseimplementering

Med ISL Online kan du implementere ubemandet fjernadgang (ISL AlwaysOn) til hele dit netværk af enheder, enten for at give dine medarbejdere adgang til deres kontorcomputere hjemmefra eller for at gøre det muligt for systemadministratorer at udføre vedligeholdelsen på alle netværkscomputere.

I denne vejledning lærer du, hvordan du opretter et installationsprogram eller en MSI-installationspakke, implementerer dine valgte indstillinger og distribuerer en softwareopdatering på tværs af flere computere.

Opret et tavst installatonsprogram

For at konfigurere ubemandet adgang til flere computere, kan du oprette et tilpasset installationsprogram til ISL AlwaysOn. Det tavse installationsprogram viser IKKE installationsguiden eller installationsfremskridtsvinduer. Under installationen giver installationsprogrammet ISL AlwaysOn adgang til en valgt bruger eller gruppe og indstiller adgangskoden. Når du har oprettet installationsprogrammet, skal du sørge for at teste det på nogle få enheder, før du implementerer det på alle computere.

Opret et tavst installatonsprogram

Opret en MSI installationspakke

Visse implementeringsværktøjer, såsom implementering med GPO, kræver brug af MSI-pakker til at implementere det ønskede program til fjerncomputere. Vores instruktioner vil fortælle dig, hvordan du pakker den genererede EXE-fil ind i en MSI-pakke.

Opret en MSI installationspakke

Forbered en brugerdefineret eksekverbar

Hvis du vil oprette en brugerdefineret eksekverbar fil og bruge Alias eller Tags eller andre parametre, der ikke er inkluderet i standardlinket præsenteret i de foregående kapitler, kan du bruge kommandolinjeargumenter.

• tags "tag1, tag2, tag3"
  • push_upgrade (true|false)
  • shutdown|shutdown_silent

Implementer installationsprogrammet

Når du har fuldført EXE- eller MSI-installationsprogrammet, kan du dele eller distribuere det på en række forskellige måder. Her er nogle eksempler:

• Brug et softwareimplementeringsværktøj efter eget valg
  • Implementer installationsprogrammet til computere på et internt netværk ved hjælp af en gruppepolitik
  • Giv installationsfilen til en leverandør på en fjernlokation
  • Gem installationsprogrammet på et pendrive, og installer det på computere på fjernstedet

Implementer indstillinger

Juster indstillingerne i vinduet ISL AlwaysOn indstillinger og opret en passende registreringsfil. Du kan derefter distribuere denne registreringsfil til flere computere og anvende de tilpassede indstillinger, uden at skulle gøre dette manuelt på hver computer.

Implementer indstillinger

Brugerstyring

Hvis du har mere end én bruger på din ISL Online-konto, hjælper vores brugeradministrationsfunktioner dig med at administrere dit team effektivt. Lær, hvordan du opretter brugere, angiver tilladelser, deler computere med udvalgte brugere og administrerer licensbrug.

Brugerstyring

Gør det muligt for flere brugere at arbejde hjemmefra

Konfigurer fjernadgang til et stort antal computere i din organisation, og forbered dine kolleger på fjernarbejde. For at gøre dette skal du gøre følgende:

• Opret en liste over brugere (telearbejdere) i din organisation.
  • Implementer fjernadgangsagenten (ISL AlwaysOn) til kontorcomputere.
  • Sæt arbejdscomputere og medarbejdere sammen for at definere, hvilken medarbejder der har fjernadgang til hvilken computer.

Vi har udarbejdet en detaljeret guide til at guide dig gennem processen.

Masseopgradering ISL AlwaysOn

Opgrader ISL AlwaysOn på flere computere med en enkelt kommando. For at gøre dette skal du anvende funktionen Massehandlinger, der findes på din ISL Online konto under fanen Fjernadgang.

Afinstaller ISL AlwaysOn

Hvis du vil fjerne ISL AlwaysOn fra en eller flere computere, kan du afinstallere det. For at afinstallere og fjerne ISL AlwaysOn fra flere computere, skal du bruge dit implementeringsværktøj.

Server licens::
For at fjerne godkendte forbindelser henvises til Afinstaller ISL AlwaysOn fuldstændigt manual..

Vi er her for dig.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Læs videre: Sikkerhedstips