• Hjælp
  • Administrering af computere

Administrering af computere

Her lærer du om påkrævede og anbefalede fremgangsmåder, når du administrerer mange ISL AlwaysOn computere.

Best Practice

Når det drejer sig om flere computere, er det en god praksis at holde dem organiserede. Du kan starte med at omdøbe computere ved hjælp af beskrivende navne i stedet for at beholde de originale computernavne, for eksempel kan du omdøbe "uanset computernavn" til "Johns computer".

Desuden anbefaler vi at sortere computere i meningsfulde grupper. Du kan også overveje at tildele flere tags til hver computer, så du hurtigt kan finde dem ved at søge efter et bestemt tag.

Omdøb computere

Giv dine fjerncomputere beskrivende navne, så det er lettere at søge efter dem med det samme.

Skift ejer

Opret grupper

Opret forskellige grupper (f.eks. Hjem, Kontor osv.), og tilføj dine eksterne computere i de relevante grupper.

Skift ejer

Computer tags

Tilføj flere tags til hver computer. Dette hjælper dig med at finde computere med et bestemt tag.

Computer tags

Forbind muligheder

Når du opretter forbindelse til eksterne computere, kan du vælge flere muligheder for at skræddersy en fjernskrivebordssession til dine krav, før du overhovedet starter den. For eksempel, hvis du gerne vil streame fjernskrivebord i bedste kvalitet, skal du blot markere et afkrydsningsfelt.

Forbind muligheder

Rapporter

Brug rapporter til at få et billede af din eksterne supportaktivitet. Du kan kontrollere listen over fjernsupportsessioner opdelt efter brugere. Ved at se på din brugshistorik kan du træffe datadrevne beslutninger for at optimere dit supportforløb.

Rapporter

Bonustips

Start en computer

Konfigurer funktionen Wake On LAN, hvis du vil starte en ekstern computer.

Opgrader ISL AlwaysOn

Skub en opdatering af ISL AlwaysOn ud på en ubemandet computer for at få adgang til de nyeste funktioner.

Gem computergenvej

Gem en computer, du ofte har adgang til på dit skrivebord, eller fastgør den til din proceslinje og spar tid.

Søg efter IP-adresse

Indtast en IP adresse i søgefeltet og find den computer, du skal have adgang til.

Logs

Spor al aktivitet for at holde et højt sporbarhedsniveau. Logfiler hjælper dig med enhver håndtering af hændelser, der måtte være påkrævet. Logning kan tilpasses til at rapportere handlinger eller fejl, der er vigtige for dig.