Tilpasning

I denne artikel vil du lære, hvordan du tilpasser ISL Online's fjernskrivebordssoftware, så den matcher din virksomhedsidentitet, ved at bruge dit logo, bruge din virksomheds farver og tilpasse arbejdsgangen i en standardsession med fjernskrivebord. Her tilbyder vi nyttige ressourcer, der vil kunne guide dig til at skabe den perfekte tilpasning.

Vi opdeler tilpasningsmulighederne i to dele:

Logo og farver

Du kan tilpasse den grafiske brugergrænseflade fuldt ud ved at bruge din virksomheds logo, billeder og farver. Du kan også tilpasse noget tekst i programmet, herunder vinduets titel og eksekverbare navn.

Software opførsel

Det er muligt at automatisere visse opgaver og minimere antallet af museklik for gentagne handlinger. Vil du automatisk begynde at se din klients skrivebord, når en session er etableret? Kræver din sikkerhedspolitik, at du optager hver session? Du kan ændre standardadfærden for ISL Light med kommandolinjeargumenter.

Lad os personliggøre din ISL Online Remote Desktop-software!

Logo og farver

ISL Light

Logo og farver

Serverlicensbrugere:Processen for serverlicenser er forskellig fra processen for hostede brugere. Se venligst Tilpasningsmanualen.

Tilføj først dit logo, ikon, key visual og brug din grundfarve. For at gøre det, skal du sende en e-mail til support@islonline.com med følgende billeder:

Logo (anbefalet maks. højde 32px)

Ikon (96x96px)

Keyvisual (320x320px)

Farver (branding.ini)

[Colors]

success=#BAD632 // Primære knapfarve og online computeres ikon

action_button_text=#333333 // Knap tekst

notify_notification_background=#FFEC7F // Notifikationsbaggrund

notification_text=#6C6C6C // Notifikationstekstfarve

url_link=#0066CB // Link farve & aktiv pladsholder kantfarve

focus=#0066CB // Fokus kantfarve

Læs manual

ISL Light Client

Logo og farver

Server License Users: The process for server licenses is different from the process for hosted service users. Please refer to the Customisation Manual.

For at tilføje et firmalogo skal du gøre følgende:

Forbered en fil med dit firmalogo - den skal være i BMP-format, 24-bit farvedybde, med billedbredde op til 350 pixels og billedhøjde op til 80 pixels (350 x 80 er optimalt og skaleres ikke).

Send en e-mail til support@islonline.com med følgende format:

emne: Hosted service - tilføj logo <dit firmanavn>

brødtekst: Tilføj venligst vores logo (vedhæftet) til vores konto <din ISL Online-konto e-mail>.

vedhæftelse: <dit firmalogo i ovennævnte format>

Når vi har modtaget anmodningen, opretter vi en ny tilpasning til dig og besvarer din e-mail hurtigst muligt med instruktioner om, hvordan du bruger den.

Læs manual

Lokal tilpasningstest

Du kan teste tilpasningen og ændre logo, grafik og farver til ISL Light lokalt. Følg nedenstående trin for at lave en lokal tilpasning.

1. Når du har installeret ISL Light, skal du åbne branding-mappen i installationsmappen.

WINDOWS

C:\Program Files (x86)\ISL Online\ISL Light\qml\branding

MAC

Applications/Contents/Resources/qml/branding

LINUX

Applications/Contents/Resources/qml/branding

2. Åben billederne i en branding mappe og ændre dem. Behold de samme filnavne som de oprindelige.

Logo (anbefalet maks. højde 32px)

Ikon (96x96px)

Keyvisual (320x320px)

3. Åben branding.ini i en teksteditor og ændre farverne efter din smag.

Farver (branding.ini)

[Colors]

success=#BAD632 // Primære knapfarve og online computeres ikon

action_button_text=#333333 // Knap tekst

notify_notification_background=#FFEC7F // Notifikationsbaggrund

notification_text=#6C6C6C // Notifikationstekstfarve

url_link=#0066CB // Link farve & aktiv pladsholder kantfarve

focus=#0066CB // Fokus kantfarve

4. Genstart ISL Light og se en forhåndsvisning af din tilpasning.

5. For at tilføje en tilpasning til din konto skal du sende en e-mail til support@islonline.com og vedhæfte filerne. Vi opretter en ny tilpasning til dig og besvarer din e-mail så hurtigt som muligt.

Simple kommandolinjeargumenter

Du kan ændre adfærden for ISL Light-applikationen ved hjælp af kommandolinjeargumenter. Du kan f.eks. fremtvinge farvekvalitet, skjule klientstreaminglinjen, angive, hvad der skal ske, hvis ISL Light mister forbindelsen til en fjerncomputer og mere.

Lad os begynde med et simpelt eksempel:

ISLLight.exe --on-connect "desktop?color=64k"

Gem den eksekverbare ISL Light fil i en bestemt mappe på din disk, åbn kommandoprompten (cmd) og skriv den ovenstående linje. Denne mulighed skifter streaming til kvalitetsoptimeret tilstand og ikke hastighedsoptimeret som standard.

Se venligst Manualen for kommandolinje argumenter for en detaljeret beskrivelse af simple kommandolinje argumenter.

Kommdanolinje Metoder

Server licens:

Der er en anden måde at bruge kommandolinje argumenter på - som en del af en tilpasning. Se venligst manualen til kommandolinje argumenter.

Der er tre måder at bruge kommandolinjeargumenter på.

Kommandoprompt metode

Kør kommandoprompt (Windows) eller Terminal (Mac, Linux), og naviger til den mappe, hvor du installerede ISL Light.

1. Download ISL Light til en mappe på din harddisk (vi bruger c:\isltmp til dette eksempel).

2. Klik på Start - Kør.

3. Indtast enten cmd (Windows 2000 eller nyere) eller command (Windows Me eller ældre), og tryk på enter.

4. Naviger til den mappe, hvor du gemte ISL Light Desk eller ISL Light Client eksekverbar fil:

cd C:\isltmp

5. Start ISL Light med de ønskede kommandolinjeargumenter, f.eks.:

ISLLight.exe --on-load "customization?disable_sessions=true"

Windows genvejsmetode

1. Download ISL Light til en mappe på din harddisk (vi bruger c:\isltmp til dette eksempel).

2. Højreklik på dit skrivebord, vælg Ny og derefter Genvej.

3. Vælg placeringen af den eksekverbare fil ISL Light - i eksemplet ovenfor er det c:\isltmp\ISLLight.exe

4. Klik på Næste

5. Du kan ændre navnet på genvejen, hvis du ønsker det og derefter trykke på Udfør.

6. Rediger genvejsegenskaber - højreklik på den genvej, du har oprettet, og vælg Egenskaber.

7. Tilføj de ønskede kommandolinje argumenter i feltet Mål, og klik på OK.

8. Du kan køre programmet ved at dobbeltklikke på genvejen.

Eksempel på, hvordan feltet Target i Egenskaber for ISL Light-genvej bør se ud:

"C:\isltmp\ISLLight.exe" --username \\isl\tim --password demo

URL metode

Den sædvanlige måde at starte ISL Light på er at bruge følgende link:

For at tilføje kommandolinjeargumenter skal du tilføje ?cmdline= til linket og derefter angive de ønskede argumenter. Disse argumenter skal være URL-kodede. Se venligst vores URL-kodningsside.

Trin-for-trin eksempel:

1. Lad os sige, at vi vil bruge følgende kommandolinjeargumenter til ISL Light:

--get-code --username demo --password demo --on-load "customization?disable_computers=true"

2. Kopier og indsæt kommandolinje argumenterne ind i vores URL indkodningsside og klik på URL Indkod. Kopier og indsæt resultatet (URL-indkodet tekst):

--get-code+--username+demo+--password+demo+--on-load+%22customization%3Fdisable_computers%3Dtrue%22

3. Tilføj den URL-indkodede tekst til det oprindelige link sammen med ?cmdline= parameteren, og du har oprettet et fungerende link:

Hvis du bruger et specielt link til at starte ISL Light, såsom https://www.islonline.net/start/ISLLight?platform=win32, er proceduren lidt anderledes. Dette link indeholder allerede parametre, der starter efter ?-tegnet. I dette tilfælde skal du skrive &cmdline= i stedet for ?cmdline= og derefter fortsætte med de URL-kodede kommandolinjeargumenter, som i dette eksempel:

Avancerede Kommandolinje Argumenter

Hver kommandolinjemulighed refererer til en specifik hændelse i ISL Light-programmet. ISL Light understøtter følgende begivenheder:

indlæs (udløses, når ISL Light indlæses i hukommelsen og startes)

deltag (udløses, når ISL Light anmoder om og får en sessionskode, dvs. deltager i en session)

opret forbindelse (udløses, når der oprettes forbindelse mellem ISL Light og ISL Light Client)

afbryd forbindelse (udløses, når en session er afsluttet)

Du kan knytte bestemte handlinger til bestemte begivenheder - syntaksen for de komplekse kommandolinjeargumenter er:

--on-<event> <action>

Se venligst manualen til avancerede kommandolinje argumenter for en detaljeret beskrivelse.

ConnectBox

Du kan tilføje en ConnectBox til dit websted og bede klienten om at deltage i en session gennem dit websted. ConnectBox er en simpel formular, hvor klienten kan indtaste sessionskoden og klikke på Connect. Klienten downloader derefter den seneste version af ISL Light-softwaren. Efter at klienten har kørt programmet, oprettes forbindelsen automatisk.

Læs manual
ConnectBox

Branded Access Point

Hvis du ønsker at give dine kunder en meget enkel og unik måde at starte en ISL Light-session på, skal du lave en enkel webside tilpasset dit udseende og udtryk. Tilføj dit logo, vælg en farve, og inkluder de links, dine kunder kan finde nyttige.

Her er et eksempel på et simpelt branded access point med dit logo.

Branded Access Point
Læs manual

API og integrationer

WebAPI2 giver dig mulighed for at integrere ISL Online i dine tredjepartstjenester eller oprette dine egne scripts og arbejde med data relateret til din ISL Online-brug.

Læs manual

Har du brug for at vide mere?

Kontakt Os