Beginnen

Het is gemakkelijk om met ISL Online te beginnen. Volg deze eenvoudige stappen:

Het is zo eenvoudig.

Dingen om te weten

In principe zijn er twee verschillende manieren om ISL Online te gebruiken. U kan uw klanten ondersteunen of toegang krijgen tot onbemande computers.

a) Maak verbinding met een code (remote ondersteuning)

Het idee is om eenvoudig verbinding te maken met een klant zonder dat u firewallconfiguraties moet aanpassen of rekening moet houden met eventuele beperkingen. Houd het zo eenvoudig mogelijk. Door de code met de klant te delen, kan u verbinding maken met iedereen die een internetverbinding heeft.

Maak verbinding met een code

b) Maak verbinding met een wachtwoord (onbemande toegang)

In plaats van een code te gebruiken, kan u permanent toegang krijgen tot elke Windows, Mac of Linux computer door er een remote toegangsagent op te installeren. Zodra onbemande toegang is ingesteld, staan uw computers op uw dashboard en kan u verbinding maken door simpelweg het toegangswachtwoord in te voeren.

Maak verbinding met een wachtwoord

Maak verbinding met een code

Stap 1

Maak verbinding met een code stap 1

Zodra u aangemeld bent bij ISL Light, klikt u op de knop "Nieuwe sessie starten".

De sessiecode wordt gegenereerd.

Opmerking: klik op de knop "+" in de linkerbovenhoek voor extra opties.

Stap 2

Maak verbinding met een code stap 2

U kan voor een klant verschillende opties kiezen om deel te nemen aan een sessie, afhankelijk van uw voorkeuren.

a) Aanbevolen optie

Van de website van ISL Online

Vraag uw klant om een sessiecode in te voeren om deel te nemen aan een sessie op de ISL Online deelnamepagina.

b) Alternatieve opties

ISL Light Client (desktop of mobiel)

Vraag uw klant om ISL Light Client te downloaden en uit te voeren en de sessiecode in te voeren.

E-mailuitnodiging

Stuur een e-mailuitnodiging naar uw klant. Wanneer de klant op de uitnodigingslink klikt, wordt de ISL Light Client app gedownload en start de ondersteuningssessie automatisch.

Opmerking: De uitnodigen via e-mail functie in ISL Light is uitgeschakeld in de gratis proefversie.

Van uw website

Voeg een tekstvak toe aan uw website om uw klanten rechtstreeks vanaf daar deel te laten nemen aan een remote ondersteuningssessie.

Remote ondersteuning via Live Chat

Bied uw websitebezoekers technische ondersteuning via livechat. Stuur de uitnodigingslink met één klik naar uw klant. Wanneer de klant op de uitnodigingslink klikt, wordt de ISL Light Client app gedownload en start de ondersteuningssessie automatisch.

Stap 3

Maak verbinding met een code stap 3

Gefeliciteerd, u bent verbonden! U kan nu de remote computer beheren.

Maak verbinding met een wachtwoord

Stap 1

Maak verbinding met een wachtwoord stap 1

Ga naar het tabblad Computers en klik op de online computer waarmee u verbinding wil maken.

Opmerking: Klik op de knop "+" in de linkerbovenhoek om onbemande toegang in te stellen.

Stap 2

Maak verbinding met een wachtwoord stap 2

Voer het toegangswachtwoord in en klik op de knop "Verbinden".

Stap 3

Maak verbinding met een wachtwoord stap 3

Gefeliciteerd, u bent verbonden! U kan nu de remote computer beheren.