• Hjelp
  • Brukeradministrasjon

Brukeradministrasjon

Hvis du har mer enn én bruker på ISL Online-kontoen din, vil brukerstyringsfunksjonene våre hjelpe deg med å administrere teamet ditt effektivt. Lær hvordan du oppretter brukere, angir tillatelser, deler datamaskiner med utvalgte brukere og administrerer lisensbruk.

Du kan invitere og opprette et ubegrenset antall nye brukere (operatører) innenfor én ISL Online -lisens. Du kan opprette brukere manuelt eller du kan integrere ISL Online -programvaren med eksterne sikkerhetsleverandører (serverlisens).

Administrer brukerne dine i ISL Online -nettkontoen din under "Brukere" -fanen. Her vises alle navnene, brukernavnene og e-postene til alle som har tilgang til ISL Online-kontoen din. Her kan du tilbakekalle tilgang, endre brukernes passord, redigere tillatelser for hver bruker, sende eller avbryte e-postmeldinger, deaktivere eller slette brukere.

Brukere av serverlisenser følg denne lenken for retningslinjer for Brukeradministrasjon.

Merk: Antall operatører under en konto er ubegrenset. "Én lisens" kan deles av et hvilket som helst antall IT -fagfolk eller helpdesk -teknikere i organisasjonen din og kan brukes på hvilken som helst enhet. Én lisens tillater én samtidig tilkobling. Med tre lisenser kan du ha tre samtidige tilkoblinger. Dette betyr at en lisens vil bli opptatt når en av brukerne starter en ekstern økt. Når økten avsluttes, frigjøres lisensen og kan brukes av en annen bruker. Kontoadministrator har muligheten til å kartlegge alle aktive økter og avslutte dem om nødvendig.

Opprett operatører

Legg til nye brukere i kontoen din i "Brukere" -fanen. Hver nylig lagt til bruker vil motta et e -postvarsel med sine egne autentiseringsdetaljer. Hvis du vil slette en enkelt bruker, går du til kategorien "Brukere", finner dem i listen din og klikker på "Slett bruker".

Opprett operatører

Del datagruppe

Del grupper med operatører for å gi dem ekstern tilgang til datamaskinene i gruppen.

ISL Online-brukerkontoer har tre nivåer for delte datamaskiner:

• Koble til bare
  • Datamaskinadministrator
  • Gruppeadministrator

Koble til bare

Hvis tillatelsen for en bruker er satt til "Bare koble til", kan de koble til datamaskiner inne i gruppen og utføre handlinger som å få systeminformasjon, osv.

Datamaskinadministrator

Hvis tillatelsen for en bruker er satt til "Datamaskinadministrator", har de de samme tillatelsene som "Bare koble til" -brukerne, men de kan redigere og slette datamaskiner og utføre handlinger på dem.

Gruppeadministrator

Hvis tillatelsen for en bruker er satt til "Gruppeadministrator", har de samme tillatelser som "Datamaskinadministrator" -brukere, men de kan gi og endre tillatelsene til andre brukere. Hver gruppe må ha minst én "gruppeadministrator". Brukeren som oppretter gruppen er tildelt rollen som "Gruppeadministrator", og han kan ikke degraderes.

Del datagruppe

Endre eier

Overfør eierskapet til en ekstern datamaskin til en annen bruker for å la dem administrere datamaskinen. Eieren av en datamaskin kan flytte, redigere eller slette den eksterne datamaskinen.

Endre eier

Sett begrensninger

Aktiver eller deaktiver bruk av visse funksjoner i ISL Light for individuelle brukere i din ISL Online -konto i kategorien "Brukere". For eksempel kan du bruke følgende begrensninger:

• Konto (aktiver/deaktiver brukerkontoen)
  • Maks aktive økter (angi maksimalt antall aktive økter)
  • Skrivebordsdeling (aktivere / deaktivere deling av skrivebordet)
  • Filoverføring (aktivere / deaktivere filoverføring)
  • Tunneling
  • ISL Light IP/MAC filter (sett IP/MAC filtre for tilkobling)
  • osv.
Sett begrensninger

Administrer lisensbruk

Se pågående økter under "Lisens" -fanen og ha kontroll over lisensbruken din. Avslutt aktive økter fra kontoen din.

Administrer lisensbruk

Ekstern godkjenning (serverlisens)

ISL Online integreres med eksterne brukerkataloger som Microsoft Active Directory, NetIQ eDirectory, LDAP, RADIUS eller SAML 2.0 og tillater enkel og sikker brukeradministrasjon.

Merk: Ekstern autentisering er bare tilgjengelig for brukere av serverlisenser og administrerte private skyer.

Vi er her for deg.

Trenger du å vite mer?